LEZING OVER LICHT-INGEVINGEN

er staan nog geen nieuwe lezingen op de agenda, als je een gelegenheid weet? Let me know :-)

16 APRIL 2020, WASSENAAR: WEGENS COVID 19 GEANNULEERD

BOEKPRESENTATIE ‘LICHT-INGEVINGEN’

Verbinding met een andere wereld, bestaat dat? Kun je contact hebben met een spirituele wereld die naast werkelijke wereld bestaat? En hoe komt dit contact dan tot stand? Ik vertel hierover op (DATUM NIET BEKEND).

In mijn boek ‘Licht-ingevingen’ schrijf ik over mijn ‘weg naar binnen’ van de afgelopen twaalf jaar en over alle bijzondere gebeurtenissen die sindsdien in mijn leven hebben plaatsgevonden.

Zo sta ik sinds 2010 in contact met Herrezen Meester Kuthumi die prachtige en bemoedigende woorden aan mij doorgeeft. Via deze ‘gechannelde boodschappen’ krijgt ik naast persoonlijke inzichten ook inzichten die voor vele anderen waardevol kunnen zijn, deze channelings gaan over het grotere geheel.

Met aandacht naar binnen keren levert zoveel moois op, niet alleen voor jou als persoon, maar ook voor je omgeving en in een veel groter verband. Graag vertelt ik over de spirituele weg die ik de afgelopen jaren heb afgelegd, over wat ik daarbij heb meegemaakt, over mijn reizen, ontmoetingen met bijzondere mensen maar ook over obstakels die ik onderweg tegenkwam. Openhartig, eerlijk en met humor zal ik hierover vertellen en ik zal zeker voorlezen uit mijn boek:

‘Tijdens mijn lezing zal het licht in ieder van ons voelbaar zijn, ik hoop mensen te raken en te inspireren met mijn verhaal’.

Het programma: NOG NIET BEKEND

Laat je even weten of je geïnteresseerd bent? Dan zet ik jee naam vast op de lijst van deelnemers. 

Facebook: Marit Karssens

Facebook: De weg van het Licht

of via email: [email protected]

Marit Karssens www.dewegvanhetlicht.nl

https://www.dewegvanhetlicht.nl/mijn-boek

Tijdens de laatste lezing in Oud-Beijerland hielp de Lichtwereld een handje mee, ik stond in het licht van de avondzon te vertellen, een glas-in-lood raam links van mij. Dat het dit effect had, daar wist ik niets van. Toen iemand mij deze foto stuurde moest ik zo lachen!