REACTIES VAN CLIËNTEN EN CURSISTEN

Je site vind ik erg mooi en treffend. Er gaat een rust vanuit die ik

als erg prettig ervaar. Ook opvallend dat iemand die net in contact

komt met spiritualiteit zich aangesproken kan voelen als iemand die er al meer "kaas van heeft gegeten".. :) Inspirerend ook!

Wat ik nu vooral ervaar is dat ik mag zijn wie ik ben. Ik heb het feit

dat ik spiritueel actief ben altijd een beetje weggemoffeld voor

mensen omdat ik "bang" was dat ze me raar vonden maar ik voel nu dat ik het meer ruimte mag geven. Dan gaat het zich waarschijnlijk ook nog meer manifesteren!

Dit gevoel kreeg ik mede door je site. :) T. B.

In de eerste plaats nogmaals dank voor de bijzondere lezing in de Hooimijt. Een mooi persoonlijk verhaal vanuit je hart, dat erg voelbaar en soms ook herkenbaar was.. Na de lezing gaf je aan dat het mogelijk is om een channeling in wordversie te ontvangen. .....Ik heb anderen inmiddels ook geattendeerd op je website. Het woord ‘kippenvel’ kreeg ik o.a. terug..

Na het horen van jouw verhaal en het lezen van jouw channelings, komt voor mij de bevestiging, dat ik ook heel graag verder wil met ‘Lichtwerk’. M. 

Reactie op een workshop: Healing Arts oefendag

Gisteren hebben we met vier collega's een mooie oefendag Healing Arts gehad bij Marit Karssens. Wat een prachtige methode om (soms hele) oude blokkades op te sporen en te transformeren zodat je natuurlijke energie weer gaat stromen.

Dank je wel Marit voor je liefdevolle begeleiding. Mooi om kennis met elkaar te delen!

Reacties op behandelingen met Reconnectieve Energie:

Al vier keer mocht ik komen voor een 'behandeling'. Alle keren waren anders, maar het leek steeds beter en fijner te worden. Alsof je alles los laat, alsof je alleen maar ligt en toch is alles goed. Een soort meditatie. Een diepe ontspanning.

Allerlei gedachten dwarrelen af en aan, als golven die komen en gaan.

Ook allerlei gevoelens passeren, als in een breed palet van kleuren.

Het is goed. Zo is het goed. J. v. M.

Alhoewel ik er een beetje sceptisch tegenover stond, toen Marit mij vertelde dat zij

behandelingen met reconnectieve energie verrichte, ging ik in op haar uitnodiging voor een behandeling. Ik had veel last van slapeloosheid en pijn aan beide heupen, al dan niet mede het gevolg van een rigoureuze verbouwing. Ik ging op haar uitnodiging in met hooguit de verwachting goed te kunnen ontspannen.

Ik ging liggen onder het ontspannen geluid van rustige muziek.

Vervolgens voelde ik een prettige warmte in mijn hoofd die zich voortplantte naar mijn armen, heupen en benen. Toen ik thuis kwam wilde ik nog wat lezen, maar er kwam zo'n loom gevoel over mij dat ik besloot te gaan slapen. Ik sliep voor het eerst in lange tijd door tot de volgende morgen. Ik voelde me heerlijk ontspannen en tot mijn grote verbazing was zelfs de pijn in mijn heupen verdwenen. Kortom, ik voelde me herboren, bedankt! M. R.  

Tijdens het wandelen vertelde jij mij, heel enthousiast, waar je mee bezig was.

In het begin stond ik er vrij nuchter tegenover, maar dat verdween al snel.

In mei gingen we vliegen naar Kreta. Ik vond het heel eng dus ging op jouw uitnodiging in voor een behandeling. Heerlijk, lekker ontspannen, ik kwam echt weer tot rust.

Toen ik daarna naar mijn ouders ging, om koffie te drinken, zei mijn moeder opeens: 'Ik word van jou heel rustig'. Nou, een beter compliment kun je niet krijgen, Marit, de energie die ik van jou had gekregen, heb ik doorgegeven aan mijn moeder, bedankt!

p.s. de vliegreis ging heel goed. I. K.

Een behandeling bij Marit, is als thuiskomen bij jezelf. Marit, bedankt daarvoor

W. J.

Reactie op sessie Healing Arts:

Lees hier het verslag sessie Healing Arts door W. Janssen.

Mijn ervaring bij jou was heel fijn. In de therapie samen met jou, ben ik mezelf tegen gekomen als klein 9 jarig meisje die heel angstig was, die ik bij me heb geroepen in het licht. En toen ik R. (mijn ex-man) voor me zag toen voelde ik een hele erge pijn in mijn nek en in mijn rechter borst. En toen realiseerde ik me dat wij samen iets heftigs hebben meegemaakt in een ander leven. Vandaar een angst voor hem wat helemaal niet bij mij paste.

Ik heb na onze sessie die angst los kunnen laten met de hulp van God heerlijke forgiveness en heb het een plekje kunnen geven in het licht. De relatie is nu op dit moment verbeterd, ben voor mezelf op gekomen. En alles verloopt goed. So I thank the light and i also thank you for assisting me in this process! Bedankt beautiful soul. Hayat

Voor Marit, Het is nu alweer bijna een maand geleden dat ik bij je ben geweest. Nog steeds heb ik alle beelden van onze sessie in mijn hoofd en ik merk dat ik dagelijks met licht bezig ben. Elke avond praat ik tegen de engelen en dank ze voor de kleine dingen die ik die dag gezien heb omdat zij er weer een lichtje op hebben laten schijnen. Ik wil je via deze weg nog een keer bedanken voor de reis die me op een bijzondere manier de transformatie van “ wie ben ik om dit mee te mogen maken ” naar ” ik ben het waard ” heeft laten zien. Liefs, E.

Terugrijdend naar huis brak - heel symbolisch na de bijzonder heilzame en inzichtelijke sessie - de zon door de wolken, die steeds feller ging stralen: ook ik begon steeds meer te stralen en ik voelde me heerlijk...

Marit stelt je op je gemak, neemt alle tijd voor je en laat je helemaal jezelf zijn. Ze is een lieve, zachte vrouw, die de kracht van haar vrouwelijke intuïtie goed weet te benuttten tijdens de behandeling door je te begeleiden met de lichtremedies en het stellen van de juiste vragen.

Oude, diep gewortelde emoties hebben we samen m.b.v. onze liefde en de lichtremedies van Healing Arts geheeld.

Een belangrijke tip die ik je wil meegeven als het ook voor jou goed voelt om een sessie te nemen:

volg je eerste ingeving en oordeel daar niet over. Dan luister je naar jouw innerlijke waarheid, die jou verder helpt in het proces.

Ik voel me veel krachtiger, lichter en blijer na deze bijzondere ervaring. Er is heel veel gebeurd, geheeld en me duidelijk geworden, wat tijd nodig heeft om even te bezinken, maar ... de zon is van binnen weer gaan stralen :)

Marloes

Marit bedankt, het was een geweldige sessie, heftig het stuk met de draak. Maar het heeft me zoveel gebracht en gegeven. Dit was wat ik kwijt was, de energie van de draken. Het voelt als weer helemaal voor uit kunnen, in kracht staan, sterk zijn. Mij zijn, completer zijn.

S.H.

.... en dank voor de krachtige sessie! J.C.

Reactie op de laatste channelings:

Marit, de afgelopen jaren kon ik je niet volgen in de ontwikkeling die je doormaakt. De channeling over in beweging komen, vind ik echter erg mooi en begrijp ik heel goed. Dat wilde ik je even laten weten. C.

die channelings van jou, ik heb hem nu gelezen op je site, er zit zo'n liefdevolle trilling en wijsheid in, steeds meer kun je het volledig pakken met je schrijven. Heeeel mooi! Mooie plaatjes ook! S.

je laat zo mooi het optimisme en blijmoedigheid van de lichtwereld doorschemeren, mooie zinnen ook. Dank je wel en dank aan meester Kuthumi. S.

..... maar ik vond de channeling om in beweging te komen en je hart te volgen ondanks eventuele angsten wel mooi aansluiten hierbij ;-) H.

Deze channeling komt heel dichtbij. Mooi in zijn duidelijkheid en wijsheid... Ik hoop dat hij velen inspireert op zoek te gaan naar hun weg! M.V.

Ik wil even reageren op je channeling.

Ze raken me zeer en helpen mij weet in het hier en nu te zijn .

Ik word er warm van en leer ervan. Ze zijn prachtig.

Dank je wel voor het delen hiervan. E.

Heel veel dank voor het delen van je channeling..van deze prachtige, bemoedigende en verzachtende woorden die hieruit naar voren komen...

Voor mezelf is deze channeling een bevestiging van alle veranderingen die zich in- en om mij heen voltrekken...en kom ik ook steeds meer in diepere lagen van mijzelf die verlicht willen worden... D.

Hoi Marit, ik heb zojuist de channeling gelezen: 'Zijn wie je bent'. Geweldig mooi en het spreekt mee enorm aan. Precies het stukje waar ik al zo lang mee "vecht". Heel herkenbaar. Zo ook het verlangen dat in mij zit dat eruit wil. Ik wil niets liever dan onbevooroordeeld, met liefde kunnen zijn. A

Lieve Marit, wat ontzettend mooi je channeling, het raakt me diep. Eén stukje in het bijzonder: "Delen vanuit kwetsbaarheid is zo waardevol: "de energieën zullen stromen en de ander zal geraakt worden en delen in de hogere trilling." D.v.O.

Heel hoopvol, precies wat de mensheid nodig heeft... hoop en liefde D.S.

Reacties op de workshop DE NIEUWE AARDE

Reacties op de meditatie-avonden in 'de Hooimijt' samen met Lieke en Lia:

... ik voelde me heel licht en ruim na de meditatie-avond, er gebeurden ook dingen met me, mooi! N.

,,,zoveel liefde en schoonheid, zo mooi en zuiver ... het heeft me echt zo goed gedaan die avond toen en het werkte nog lekker een poos na. D

... bedankt voor de prachtige en, voor mij, waardevolle meditatie avonden. Dat betekent heel veel voor mij. A.

Naar aanleiding van een gastles op het de Fontis Hogeschool in Tilburg:

Bedankt voor je aanwezigheid bij CQ, we hebben genoten van je les en de studenten zijn echt geïnspireerd geraakt, dank

Laat hieronder uw

reactie achter

This site uses Google reCAPTCHA technology to fight spam. Your use of reCAPTCHA is subject to Google's Privacy Policy and Terms of Service.

Thank you! Your message was sent successfully.