SINAI22


​THE EARTH IS CALLING


DINSDAGAVOND 8 NOVEMBER 2022

Op 8 november 2022 gaat een groep van 1000 vrouwen naar de Mozesberg, Mount Sinai in Egypte om daar ’s nachts een wake houden. Om te verbinden onder de sterrenhemel, om met open hart samen een groot veld van vrouwelijkheid te creëren.


Ik nodig je graag uit bij mij thuis om ons deze avond te verbinden met hen, met deze wereldwijde ceremonie voor de Aarde. Deze bijzondere nacht is het volle maan en er is een maansverduistering.


Ton van der Kroon en zijn partner Anne Wislez werden geroepen om 1000 vrouwen op de berg Sinaï te verzamelen om de Aarde in deze tijd bij te staan met heling, wijsheid, verbinding vanuit het hart.


Dit evenement vindt tegelijk plaats met de Wereldwijde Klimaatconferentie in Sharm-el-Sheikh.


Omdat niet iedereen kan afreizen naar Egypte zullen er ook op veel plaatsen op de wereld ondersteunde bijeenkomsten zijn, zoals bij mij thuis.


Wij zullen ons deze avond verbinden met het grotere veld van liefde en licht door meditatie en het leggen van een kristalgrid. Er is tweestemmige zang met gitaarbegeleiding. We ontmoeten elkaar, zullen ook lang in stilte zijn en daarna onze ervaringen, zorgen en hoop delen.


Er zijn geen kosten aan verbonden, je mag natuurlijk altijd een donatie doen om Ton en Anne te steunen in hun werk. Wil je er meer over lezen:

https://www.sinai22.com/


Voel je de innerlijke roep? Voel je welkom bij mij thuis:

Graag even aanmelden zodat ik weet op hoeveel vrouwen ik kan rekenen.


Wanneer: dinsdag 8 november 2022

van 20.00 uur – 22.00 uur. Inloop vanaf 19.45 uur

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best


Inschrijven kan via deze site

of een mailtje naar

[email protected]

06-30033426