WORKSHOPS

ALLE WORKSHOPS DIE IK DE KOMENDE MAANDEN GEEF

OP EEN RIJTJE:


MEDITATIEVE KLANKAVONDEN (in 't Lichthuys)

KLIK OP BOVENSTAANDE LINKJES OF SCROLL NAAR BENEDEN VOOR DE WORKSHOPS DIE IK BIJ MIJ THUIS GEEF.

DE ROEP VAN DE NIEUWE AARDE

donderdag 30 maart 2023

Voel jij ook de roep van de Nieuwe Aarde? Heb jij ook het gevoel dat deze bijzondere tijd ons oproept om naar binnen te keren en te luisteren naar wat gehoord wil worden? Zou het fijn zijn als je op deze dag ook echt die verbinding kunt maken?


Deze dag is er voor jou: je voelt dat je een bijdrage wilt leveren in deze bijzondere tijd. Je bent nu hier op Aarde om datgene te gaan doen waarvoor je naar de Aarde gekomen bent!


Wat staat jou nog in de weg om juist datgene te doen waar jij voor gekomen bent?

Het hoeft niet te gaan om grote, wereld-veranderende daden, het 'kleine' is ook juist zo belangrijk.


Laten we samen op zoek gaan naar die ruimte van licht en vrede in onszelf van waaruit het zoveel lichter en gemakkelijker is om datgene te doen waar ons hart blij van wordt, waar we van gaan sprankelen en stralen!


Dit wordt een dag waarop jij je innerlijke licht gaat voelen, waarop jij een stap mag gaan zetten. Je mag voelen dat je dit niet alleen hoeft te doen, want er is zoveel hulp aanwezig! De Nieuwe Aarde heeft ons nodig, jij bent hier om jouw Licht te delen.


Doe je mee? Het wordt een heerlijke dag:

Ik zorg voor een liefdevolle bedding waarin je veilig voelt.

In afstemming op de groep verzorg ik een prachtige geleide meditatie.

Jouw droom voor de Nieuwe Aarde zal zichtbaar worden in een prachtige collage, door jou samengesteld en gecreëerd, als herinnering aan een prachtige dag, als bevestiging van jouw zichtbaarheid, van jouw Zijn op Aarde, zo nodig in deze overgangstijd.


IK HEB EEN PRACHTIGE NIEUWE KAARTENSET MET BIJPASSENDE MUZIEK, DEZE ZULLEN ONS BEGELEIDEN OP EEN INNERLIJKE REIS.


Verder staan mijn kristallen, diverse werkvormen, kaartensets en klankschalen tot jouw beschikking.


Ik werk altijd met kleine groepen, maximaal 6 personen

Heb je nog vragen? Neem dan gerust contact met mij op.


Aantal deelnemers: maximaal 6

Wanneer: donderdag 30 maart 2023

Bijdrage: 70,00 euro incl. materiaal, uitgebreide lunch met veelal biologische producten, koffie/thee/lekkers enz.

Tijd: van 9.30 - 16.00 uur


                                                                                           ***************************

SamenZijn-avonden


Donderdag 23 maart  2023


Het afgelopen jaar heb ik de sprong in het diepe gewaagd, ik heb mijzelf zichtbaarder gemaakt, vanuit wie ik ben. Zo ben ik begonnen met het organiseren van heerlijke SamenZijn avonden bij mij thuis. Dit is een bijzondere ervaring geworden, met prachtige ontmoetingen en diepgaande gechannelde meditaties.

Vanuit mijn liefdesveld wil ik mijzelf meer en meer verbinden met gelijkgestemden die ook de innerlijke roep voelen om samen te zijn, in alle rust, zonder invulling vooraf.


Ik zie en voel openheid, verbinding, rust en vooral stilte. Voelen, aftasten wat er zich ontvouwt in alle eerlijkheid en zuiverheid.


Luisteren naar mooie meditatieve muziek, samen een prachtig voelbaar lichtveld neerzetten. 

Delen, maar misschien ook in stilte blijven, samen klank maken en voelen wat er zich aandient. Vanuit gelijkheid en een diep verlangen naar de Nieuwe Wereld kijken of we samen een bijdrage mogen leveren aan het Grotere Geheel.


Voelen wat er nodig is, op dit moment.


In de dagen voorafgaand aan de SamenZijn avond dient het thema zich aan. Ook krijg ik al een beeld van het onderwerp van de meditatie zodat ik me vol vertrouwen kan overgeven aan de woorden die door mij heen zullen stromen. Op de dag zelf leg ik een prachtig kristalgrid, voelbaar voor de aanwezigen. We zingen samen een mantra zodat we als groep heling mogen ervaren.

Binnen het veilige groepsveld ontstaat dan een live-channeling of meditatie met Mr. Kuthumi. 


Voel je mijn intentie? Neem dan even contact met me op.

van 19.30 - 21.30 uur Bijdrage 10,00 euro

NIEUWE DATA:   


dinsdag      25 april 2023

dinsdag      30 mei 2023

donderdag 29 juni 2023


Creatieve SamenZijn avonden

"Wat een bijzondere avond, ik ga helemaal opgeladen weer naar huis, iedereen werd aangeraakt door het thema!"

"Dit is zo fijn, ik kijk er elke maand naar uit!"


DINSDAG 4 april 2023 (let op datum gewijzigd!)


Thema: NOG NIET BEKEND


Algemene informatie: 


Het afgelopen jaar heb ik een aantal keer de SamenZijn avonden, met live channeling en meditatie, georganiseerd bij mij thuis.

De Creatieve SamenZijn avonden die ik nu ga organiseren, vormen een creatieve invulling en aanvulling op deze goed bezochte avonden.


Creatieve SamenZijn avonden:


Een paar dagen van tevoren dient het thema zich aan, ik ga dan op zoek naar een creatieve invulling die past bij het thema.

Ik informeer je van tevoren over het thema dat speelt, misschien nodig ik je dan uit om zelf wat materiaal bij elkaar te zoeken en mee te nemen. Dit wordt een paar dagen van tevoren wel duidelijk.


Op de avond zelf komen we in alle rust en stilte bij elkaar.

Na een korte deelronde (wat speelt er nu bij jou, wat vraagt de aandacht, wat is jouw verlangen voor deze avond) gaan we over tot een fijne, diepgaande meditatie die het thema aan zal raken en ons zal inspireren tot de creatieve invulling.


Daarbij kun je denken aan: intuïtief tekenen, een engelenmandala, een collage vol mooie afbeeldingen, een intuïtief moodboard van toepassing op het thema, op jouw invulling daarvan. Een ode aan de Aarde d.m.v. het leggen van een kristalgrid of een grid bestaand uit materialen uit de natuur die we van tevoren bij elkaar hebben gezocht.

Elke keer zal het thema / de invulling van de avond anders zijn, zo is het mogelijk om diverse thema’s onder de aandacht te brengen en een verdiepende innerlijke reis te maken, keer op keer.


Deze tijd vraagt om verdieping, om een innerlijke reis, om creatief en inspirerend bezig te zijn, in het moment, in alle rust en stilte.

Een SamenZijn vol warmte, vertrouwdheid en liefde in een heerlijke huiskamer-setting met voelbaar fijne energie en het gevoel het niet alleen te hoeven doen!


Kom je het ervaren? Ga heerlijk geïnspireerd en opgeladen weer naar huis.


Maximum aantal deelnemers: 6

Van 19.30 – 22.00 uur incl. koffie/thee/lekkers, inclusief de benodigde materialen


Bijdrage: 10 euro

Data:  di. 04-04-2023

           di.  09-05-2023

           di. 13-06-2023

           

EEN DAG BUITEN DE TIJD!

op aanvraag: minimaal 3 personen

Deze dag is speciaal bedoeld voor vrouwen zoals jij:

Loop je jezelf soms voorbij en zorg je dat iedereen het naar zijn zin heeft? Ben je altijd druk met regelen, met je werk, het gezin enz?


Dan wordt dit een dag helemaal voor jou, een dag van 'naar binnen keren', van voelen, ervaren, luisteren, mediteren, genieten en in stilte zijn.


Misschien wil je graag een moodboard maken, heerlijk rustig bladeren door mooie tijdschriften om een persoonlijke collage te maken. Ook mag je tekenen, dat wat jij graag doet! Samen creëren we een fijne omgeving waarin alles er mag zijn, waarin jij tot rust komt, ik stem me af op jou zodat je alleen nog maar hoeft te genieten!  


Je volgt je eigen gevoel en doet waar jij blij van wordt, het is JOUW dag.  Word je blij bij het idee van een 'dagje buiten de tijd'?

In de drukte van alledag is het voor jou soms moeilijk om de verbinding met je diepste innerlijk te voelen. In een veilige, sfeervolle omgeving, bij mij thuis, mag je een dag lang alles wat je normaal bezig houdt loslaten. Je mag helemaal je stralende Zelf zijn, werkelijk thuiskomen bij jezelf.

Ik zorg voor een mooie, door mij geschreven geleide meditatie,  waar je heerlijk bij kunt ontspannen, voor werkvormen die jou persoonlijk aanspreken, fijne rustgevende muziek, misschien zelfs een klank-bad. Voed jezelf met rust en schoonheid en stem je af op je eigen wijsheid. Je volgt je eigen gevoel en doet waar jij blij van wordt, het is JOUW dag. 

Ik kies de werkvormen van die dag intuïtief, de dag wordt volledig op jullie wensen afgestemd, jullie staan deze dag centraal.

Samen creëren we een fijne omgeving waarin alles er mag zijn, waarin jij tot rust komt en de steun voelt van de vrouwen om je heen.

Voelt dit goed voor jou? Word je blij bij het idee van een 'dagje buiten de tijd'?

Wanneer: nog niet bekend

van 9.30 (inloop) tot 16.00 uur

Inclusief heerlijke lunch met veel biologische producten, vegetarisch, koffie, thee, lekkers enz.

Jouw bijdrage € 70,00

maximaal 6 personen


HERINNER JE WIE JE WERKELIJK BENT

DONDERDAG 25 MEI 2023 

Op deze dag gaan we samen op zoek naar wie jij bent, naar wat jij met jou mee hebt gebracht naar de Aarde. Is er nog iets dat jou tegenhoudt om je licht te laten schijnen? Zou je nog meer willen stralen, zou je jouw levenskracht en licht willen delen met de wereld? Voel je je verlangen om juist nu, in deze tijd, op Aarde te zijn en jouw bijdrage te gaan leveren aan het grotere Geheel?

Voel jij je geroepen om met mij en de groep dieper te gaan? Om te gaan voelen en ervaren waarin jij jezelf nog tegenhoudt om te gaan stralen! We zullen elkaar raken en spiegelen en zo groeien wij in bewustzijn. 

Het is zo fijn om dit niet alleen te doen, we gaan deze dag samen op weg in een groep waarin iedereen belangrijk is en zijn rol mag spelen.

Jij doet ertoe! Ook jij mag er zijn! 

Ga je met me mee op een innerlijke reis? Ik nodig je uit:

Wat mag er in jou geopend worden aan eeuwenoude kennis, aan innerlijk weten? Welke ‘blokkades’ staan jou nog in de weg om werkelijk te worden wie je van essentie al bent?

Wees niet bang voor wie je werkelijk bent: ontmoet jeZelf! Wees welkom!

Vanuit een diep verlangen om me te verbinden met jou is deze workshop ontstaan, ik heb zelf een aantal keren in een sessie en in dromen ervaren dat de verbinding met eeuwenoude kennis zo dichtbij en zo belangrijk is, graag deel ik mijn ervaringen met jou. Laat je verrassen door wat zich aandient in het moment. De invulling van deze dag ligt helemaal open, we laten ons leiden door ons gevoel.

Ik zorg voor een fijne, geleide meditatie waardoor we stil worden en heel dicht bij onszelf komen, juist dan kunnen we gaan voelen wat deze dag ons wil brengen op persoonlijk vlak, maar juist daardoor ook voor zo heilzaam voor het grotere Geheel.

We gaan 'aan het werk' met de Healing Arts Lichtremedies en I.M.H.E. (Isis Magic Healing Essences). We maken zelf een remedie, er zijn visualisaties, ik zorg voor een mooie geleide meditatie. We werken in een groep, doen energetisch lichaamswerk gebaseerd op de Healing Arts methode. Er is ruimte om te tekenen, en als er nog ruimte is zorg ik voor een klankschalensessie. Mijn grote verzameling kristallen en mooie inzichtkaarten-sets staan voor je klaar, ik nodig jou ook uit om jouw kristal(len) mee te nemen als je dat fijn vindt.

Deze dag vraagt om een volledig JA van jou omdat diepe lagen worden aangeraakt. Het is fijn als je enigszins bekend bent met energetisch lichaamswerk. Neem gerust contact met me op voor meer informatie.

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: DONDERDAG 25 MEI 2023


Bijdrage: € 75,00 incl. koffie/thee/fris/uitgebreide heerlijke lunch met veel biologische producten.

Maximaal aantal deelnemers: 5

*********************************************

ONTMOET JE KRACHTDIER 


CREATIEVE WORKSHOP

dinsdag 16 mei 2023

Vind je het fijn om je onder te dompelen in de sfeer van je krachtdier? Om heerlijk te ontspannen bij een fijne, inspirerende meditatie, te luisteren naar prachtige muziek en daarna een bijzondere COLLAGE te maken rondom datgene dat jij ervaren hebt tijdens de meditatie waarin je contact maakt met jouw krachtdier. 

Een krachtdier komt bij je vanuit hogere dimensies om je te helpen op je weg door dit leven. Het kan je steunen en soms zelf bijzondere boodschappen geven. Misschien heb je al een idee wie jouw krachtdier is, heb je al eerder gevoeld dat een speciaal dier vaak in jouw gedachten is, of heb je bijzondere ontmoetingen gehad. Jouw krachtdier wil zich graag aan jou voorstellen. Krachtdieren kunnen voor een bepaalde tijd in je leven verschijnen zolang je de kracht van dit speciale dier nodig hebt, maar ze kunnen ook een heel leven bij je blijven en je kunt zelf meer dan één krachtdier hebben. Elk dier heeft een bepaalde betekenis voor jou.

In een mooie meditatie stemmen we ons af of ons krachtdier en nodigen we het uit om bij jou te komen. Sta open voor het onverwachte, de uitkomst kan wel eens heel anders zijn dan wat je van tevoren dacht! Elk dier is speciaal, met unieke, bijzondere eigenschappen die jou kunnen helpen op jouw weg. 

Veel mensen zijn gefascineerd door sommige dieren en hun eigenschappen. Zoals de kracht van een paard, de wendbaarheid van een cheeta, de trouw van een hond, het eigenwijze van een kat, de rust van een schildpad. In dieren ontdekken we die eigenschappen die ons aanspreken.

Mijn kaartensets, kristallen, prachtige afbeeldingen, de mooiste tijdschriften om in te knippen liggen voor je klaar om te verwerken in je collage, voel je welkom bij mij! Als je liever een moodboard maakt, zonder lijst is dat natuurlijk ook mogelijk.

Een creatieve avond vol verbinding, ontroering, verstilling, creativiteit en voelbare liefde.

Waar: Bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer: disndag 16 mei 2023 


Bijdrage: 30,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers

Tijd: van 19.30 - 22.30 uur

******************************************

TWEEDAAGSE HELENDE HANDEN:

DINSDAG 18 APRIL EN DONDERDAG 4 MEI 2023

De workshop 'Helende handen' bestaat uit 2 dagen. Op deze dagen leer je vanuit je eigen gevoel, intuïtie werken met een hele liefdevolle, helende, universele energie (Reconnectieve Energie).

Op de eerste dag geef ik wat theorie, worden de handen geactiveerd, zodat je jezelf leert verbinden met de helende universele energie. Ook is er tijd om ervaringen uit te wisselen en vragen te stellen.

We komen tot rust met een geleide meditatie en we gaan met elkaar oefenen. 

Op de tweede dag ervaren we onze eigen heldere vermogens, je leert jezelf een heling te geven en ook geef je een heling 'op afstand'. Ik geef uitleg over verschillende manieren om te behandelen en er is ook ruimschoots gelegenheid om met de anderen te oefenen.Het kunnen werken met helende energie is op vele manieren te gebruiken:

Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages.

Tijdens deze twee dagen leer je hoe het is om energie door te geven, een 'kanaal voor energie' te zijn voor de ander. Ook ontvang je zelf prachtige, diepgaande helingen.

Doordat je lichaam tijdens deze tweedaagse blijvend in trilling wordt verhoogd, krijg je meer contact en inzicht in de andere dimensies, in de Lichtwereld, in parallelle werkelijkheden.

Als er voldoende belangstelling voor is, wil ik graag na een paar maanden een terugkomdag organiseren, waarop we nog dieper op de materie ingaan en ervaringen uit kunnen gaan wisselen. Misschien is het nog fijn om te weten dat je tijdens de behandelingen gewoon geheel gekleed kunt blijven, kleed je wel gemakkelijk en warm aan, neem bijv. sloffen mee. 


De groep bestaat uit max. 6 personen, dus alle aandacht voor ieder persoonlijk. Voor jezelf, je gezin, familie, je omgeving, de dieren, in je praktijk, tijdens sessies of massages. Het zijn twee verwendagen voor jezelf! 

Kosten € 140,= inclusief fris/thee/koffie/koek en heerlijke lunch

Waar: Moseik 18 – 5682 HJ Best (Noord-Brabant)

Wanneer: di. 18 april en do. 4 mei 2023

van 9.30 - 16. 00 uur


Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met me op:

[email protected]

Reacties: 'wat een heerlijke dagen voor jezelf, ik ben helemaal tot rust gekomen!'

'Wat is er veel gebeurd, bijzonder ...''

'Ik kan niet wachten om thuis te gaan oefenen!'

'Het was een heerlijke dag vandaag!'

'wat een verwendag voor mezelf!'

'Ik had nooit gedacht dat ik dit zou kunnen leren!'   

'Mijn vriendin vindt de behandelingen zo heerlijk!'

OEFENDAG HELENDE HANDEN

DINSDAGMIDDAG 2 MEI 2023​


Op speciaal verzoek organiseer ik deze oefenmiddag voor cursisten die bij mij de workhop Helende Handen hebben gevolgd.


Een dag speciaal bedoeld om samen te oefenen, om te delen en opnieuw de helende energie te ervaren. Jij geeft minstens één behandeling en je mag ook zelf een heerlijke oefensessie ervaren.


Natuurlijk zorg ik voor koffie/thee/lekkers we beginnen met een mooie, inspirerende en diepgaande geleide meditatie.


Klinkt het goed? Geef je dan op!

van 13.00 - 17.00 UUR

bij mij thuis op Moseik 18 - Best

Bijdrage: 40 euro

Aantal deelnemers min. 4 

***************************************

HEILIGENCOLLAGE MAKEN


DINSDAGAVOND 6 JUNI 2023 


Een heerlijke activiteit, ontspannend en verrijkend:

Je maakt een mooie collage met prachtige afbeeldingen van heiligen, engelen, Herrezen Meesters, Maria, Jezus, Maria-Magdalena en nog meer ... in een fijne sfeer komen we tot rust met een meditatie, we genieten van koffie/thee met iets lekkers. Zo'n mooie collage doet iets met je, kom je het ook eens ervaren? Maak een collage voor jezelf of geef er één cadeau!

Al tijdens de meditatie word je geraakt door de sfeer en kom je in een stemming waarin je de mooiste keuze in afbeeldingen kunt maken voor jou persoonlijke collage. Het is vaak ontroerend mooi te zien hoe ieder precies weet wat nodig is op dit moment. 

Ik verzamel al jaren kaarten met mooie afbeeldingen van heiligen, Herrezen Meesters en engelen. Ook fotografeer ik in elke kerk die ik bezoek de prachtigste heiligenbeelden. De kleuren, de gezichtsuitdrukkingen, ik word er blij van.

De mooiste afbeeldingen bij elkaar in een lijst zorgen voor een prachtige, blij-makende, serene energie, kom je het ook eens ervaren?

Deze avonden staan bekend om hun heerlijke sfeer, we werken in stilte of delen juist mooie ervaringen, alles is goed. Ik organiseer deze avonden bij mij thuis aan tafel, en verwelkom je graag daar!

Regelmatig krijg ik de vraag om een avond te organiseren t.g.v. een feestje, een verjaardag, een speciale gelegenheid.

Dit is zeker mogelijk, ik denk graag met jullie mee omdat ik het heerlijk vind in mijn huis mensen te verwelkomen en ervoor te zorgen dat jullie een geweldige avond hebben.

Ik denk graag met je mee, neem gerust contact op als je samen met vriendinnen een mooie collage wilt maken met fijne begeleiding.

Ben je geïnteresseerd? Geef je dan op

per mail: [email protected]

of per telefoon 06-30033426

Locatie: bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Wanneer: Di. 6 juni 2023

van 19.30 - 22.30 uur

Bijdrage: 35,00 euro inclusief lijst, koffie/thee/lekkers 


       **********************************

VERDIEPINGS-MIDDAG:

JOUW LICHT-INGEVINGEN


OP AANVRAAG


Een heerlijke middag bij mij thuis waarin mag ontstaan waar behoefte aan is. Al delend, pratend, luisterend ontstaat een mooi liefdesveld dat voelbaar is. Stel je vragen, deel je twijfels, ervaar hoe we samen het licht in onszelf nog beter kunnen voelen.


Een middag waarop we elkaar werkelijk ontmoeten en gaan genieten van een mooie meditatie, van mooie verhalen, channelings, een middag waarop je je vragen mag stellen en wat er mag ontstaan in het moment. Een middag voor verbinding en innerlijke groei, helemaal voor jou! En natuurlijk lees ik voor uit mijn boek!


Het wordt een bijzondere, inspirerende middag voor iedereen die nieuwsgierig is naar 'er is meer'.


Vind je het leuk om me te ontmoeten? Ik vind het fijn om JOU te ontmoeten! Kom en laat je verrassen! 


Locatie bij mij thuis: Moseik 18 - 5682 HJ Best

Ik zorg voor thee/koffie/lekkers


Bijdrage: € 10,00 p.p.

Wanneer: op aanvraag op een middag van 13.30 - 15.30 uur


Natuurlijk is mijn boek dan te koop voor geïnteresseerden, als je mijn boek dan aanschaft, krijg je € 5,00 korting op

de aanschafprijs. 

WORKSHOP KRISTALLEN RAAMHANGER MAKEN


OP AANVRAAG


Het is altijd fijn om een avondje creatief bezig te zijn. Mijn idee is om prachtige facet-geslepen kristallen kralen aan te schaffen en mooie kristallen bollen. 

Ik geniet zelf altijd zo van de prachtige reflectie in alle kleuren van de regenboog in de kamer als de zon schijnt, ik word er meteen vrolijk van.


Deze workshop wil ik met maximaal 6 personen doen, dan passen we mooi om de tafel. We beginnen met een heerlijke meditatie om te ontspannen en in de sfeer te komen, daarna gaan we ideeën opdoen en kralen uitzoeken. Lijkt het je wat? Stuur me dan even een berichtje, dan noteer ik je naam.

Misschien maak je er wel één om kado te geven!


OP AANVRAAG

Van 19.30 - 22.00 uur

Waar: bij mij thuis, Moseik 18 - Best

Kosten: 10 euro plus de onkosten voor de raamhanger (Facetkristallen hanger en kralen)

ALGEMENE VOORWAARDEN ZIJN VAN TOEPASSING: MEER INFO KLIK HIER